Jeugd competitie


De voorjaarscompetitie 2019 is op 8 januari 2019 van start gegaan. Elke dinsdagavond vanaf 19:15 uur wordt er minimaal 1 ronde gespeeld. De laatste ronde staat op 21 mei 2019 op het programma. Op 28 mei 2019 worden de prijzen uitgereikt.

De puntentelling gaat volgens het Keizer systeem. Bij winst ontvang je de waarde van de tegenstander. Bij remise de helft van de waarde van je tegenstander. En bij verlies niets. Voor een afgebroken partij krijg je tijdelijk de helft van de waarde van je tegenstander.

De waarde van je tegenstander wordt bepaald door diens plaats op de ranglijst. Hoe hoger de plaats, hoe hoger de waarde. Stijgt iemand op de ranglijst, dan wordt hij meer waard. Iedereen die tegen die persoon gewonnen of remise gespeeld heeft, krijgt dan met terugwerkende kracht meer punten. En het omgekeerde gebeurt als zo iemand op de ranglijst daalt. Heb je geen tegenstander omdat er een oneven aantal spelers aanwezig is, dan noemen we dat een bye. Een bye levert je je eigen waarde op.  En ben je afwezig, dan levert dat ook nog iets op, namelijk één derde van je eigen waarde.

Door hieronder op ranglijst te klikken, krijg je de uitgebreide totale ranglijst te zien. Door op categorieën te klikken, krijg je de standen per categorie te zien. En zo kun je op nog veel meer klikken, zelfs op de namen van de spelers! Dan zie je de resultaten per speler!!!

Uitslagen

 


Op zoek naar uitslagen van andere of oudere competities? Kijk dan eens in ons competitie archief.