PASCAL 2 lijdt forse nederlaag

Op dinsdagavond 26 oktober 2021 speelde het 2e team van PASCAL tegen Barendrecht/IJsselmonde 3. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en dus leek het vooraf een spannende strijd te worden, maar dit werd het geen moment. Vanaf het begin bleken de Barendrechters veel sterker. Op geen enkel bord ontstonden winstkansen voor de thuisclub. Aan het einde van de avond stond de score van PASCAL op 3 remises en 5 nederlagen, waardoor de eindstand 1,5-6,5 werd. Gerrit de Jong, Louis Kemper en Ad Stabij sleepten een halfje uit de strijd en Michael Bijkerk, Arie Speksnijder, Arie Prins, Joshua Koers en Arie-Piet van Mullem verloren hun partij. Eind november staat de volgende wedstrijd weer op het programma tegen Pionier 3 uit Hellevoetsluis. Deze nieuwe ronde biedt zeker weer nieuwe kansen.