Interne competitie van start

Na een half jaar thuiszitten en online schaken konden we eindelijk weer eens het clubgevoel in ons geliefde Denksportcentrum beleven. Onze interne wedstrijdleider Arie Prins had de zaal Corona proof ingericht en las kwart over acht nog even alle maatregelen voor. Maar daarna was het zover en kon er toch echt geschaakt worden.

Er kan weer geschaakt worden, maar wel met voldoende afstand tussen de borden.

Marius speelde tegen Kees Brinkman en moest een beetje op gang komen, want hij was vergeten dat je niet mag rokeren als je schaak staat. Hij stond daarna slecht, speelde nog door, maar kon het tij niet keren. Ook Jack had het moeilijk tegen Micheal en verloor na een Carlsen opening een stuk en de partij.

Arie-Piet tegen Ad

Nieuwkomer Arie-Piet van Mullem moest het opnemen tegen de ervaren rot Ad Stabij. De ervaring won het en Ad zet hiermee een goede stap om boven Jack te eindigen. Een wedstrijd in een wedstrijd zullen we maar zeggen. Alle andere uitslagen kunt zelf terugvinden elders op deze site.

We zijn allen verheugd dat Arie Speksnijder de rol van barman op zich heeft genomen. Het lijkt deze schaker op het lijf geschreven. Volgende week is het echt helemaal top, want liggen ook de blauwe kleedjes weer op de tafels.