Het PASCAL schaaktoernooi nieuwe naam voor Kemper 3


Op zaterdag 2 mei aanstaande zou het jaarlijkse schaaktoernooi in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam – tot en met vorig jaar nog het Kemper schaaktoernooi geheten – voor de 20e keer worden gehouden. A.g.v. de coronacrisis is het toernooi afgelast. Naar een nieuwe datum wordt gezocht.

Overigens is de naam van het toernooi veranderd, maar verder blijft alles bij het oude vertrouwde: in een gezellige en sportieve sfeer met lunch strijden circa 50 schakers in 7 ronden Zwitsers om de Kemper cup en een flink aantal slagroomschnittes. De ratings van de deelnemers liggen gewoonlijk tussen de 1000 en 2000, dus ook voor aanstormende jeugd een aantrekkelijk toernooi om de krachten te meten!

Meer info volgt.


3 gedachten over “Het PASCAL schaaktoernooi nieuwe naam voor Kemper

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.