Het PASCAL schaaktoernooi nieuwe naam voor Kemper 3


Op zaterdag 2 mei aanstaande zal het jaarlijkse schaaktoernooi in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam – tot en met vorig jaar nog het Kemper schaaktoernooi geheten – voor de 20e keer worden gehouden. De naam van het toernooi is veranderd, maar verder blijft alles bij het oude vertrouwde: in een gezellige en sportieve sfeer met lunch strijden circa 50 schakers in 7 ronden Zwitsers om de Kemper cup en een flink aantal slagroomschnittes. De ratings van de deelnemers liggen gewoonlijk tussen de 1000 en 2000, dus ook voor aanstormende jeugd een aantrekkelijk toernooi om de krachten te meten!

Meer info volgt.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Het PASCAL schaaktoernooi nieuwe naam voor Kemper