Tweede team verrast met grote zege!


PASCAL 2 heeft De Willige Dam 2 uit Dordrecht alle hoeken van het bord laten zien. Met liefst 6,5-1,5 werd er gewonnen en dat was dik verdiend. De eerste volle punten werden binnen gesleept door de beiden Punten. Teus Punt en Theo Punt wonnen allebei met wit vrij snel en gemakkelijk. Drie andere partijen bleven in balans en daar werd de vrede vrij snel getekend. Michael Bijkerk, Arie Speksnijder en Arie Prins scoorden daarmee een halfje voor hun team. Toen was het de beurt aan Koert Timmerman om een vol punt bij te schrijven en zodoende was de winst al vroeg in de avond binnen. Na tienen won Henry Penning nog met een fraai matnet en Gerrit de Jong mocht nog heel lang van zijn winstpartij genieten, omdat zijn tegenstander pas na 11 uur inzag dat verder spelen zinloos was. Een mooie start van het nieuwe seizoen dus voor de tweede team van PASCAL!