Start schaakseizoen, voor de jeugd nu ook les in Alblasserdam

Schaakclub PASCAL start met de algemene ledenvergadering op dinsdag 3 september 2019. Aanvang om 20.00 uur in het Denksportcentrum.

De interne competitie start dinsdag 10 september, aanvang 20.00 uur.  Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend een potje schaken, elke dinsdagavond in het Denksportcentrum Papendrecht.

De eerste clubavond voor de jeugd is op dinsdag 3 september 2019, aanvang 18:45 uur. NIEUW: Elke vrijdagavond vanaf 20 september van 18.30 tot 19.30 uur kun je schaken in de Bibliotheek van Alblasserdam. De schaakworkshops zijn voor beginners van 7 t/m 12 jaar. Je leert schaken volgens de stappenmethode. De kinderen, die al kunnen schaken krijgen op hun eigen niveau les. We gaan partijtjes spelen en doen ook mee in een team aan de schaaktoernooien in de regio. Heb je interesse, meld je dan aan via de website van de Bibliotheek.