Martijn Pauw wint jubilerend Kemper!!! 2


Martijn Pauw van de Bennekomse SV heeft afgelopen zaterdag 9 maart het Kemper schaaktoernooi op zijn naam geschreven. De winnaar van vorig jaar, Marcel Bergen uit Maassluis, werd tweede op 5,5 punten, slechts een halfje minder dan Martijn.

Ook in poule B – een experimentele noviteit op het Kemper schaaktoernooi – won een Martijn, namelijk Martijn van Wingerden (schaakclub PASCAL). Clubgenoot Michael Bijkerk en Hans Koedam (SO Rotterdam) volgden op een halve punt.

Een verslag, de uitslagen en eindstanden en foto’s zijn te vinden op de speciale Kemper toernooipagina, maar ook op de website van Tom van Bokhoven.

De winnaars met wedstrijdleider Hans van den Beukel


2 gedachten over “Martijn Pauw wint jubilerend Kemper!!!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.