14 april, half 10, het Kemper schaaktoernooi!!! Meld je nu aan!!!


Binnenkort is het weer zo ver. De dag waar de ware schaakliefhebbers elk jaar weer reikhalzend naar uit kijken: het Kemper schaaktoernooi! Dit jaar op zaterdag 14 april. Natuurlijk is Landvast opnieuw de locatie waar maximaal 50 schakers elkaar in een sportieve sfeer bestrijden op de 64 velden om zo één van de schaaktaarten te bemachtigen. De winnaar mag zich bovendien een jaar lang de trotse eigenaar van de wisseltrofee noemen. Editie 2017 werd gewonnen door Lennard den Boer. Zal hij zijn titel komen verdedigen? Wie wil proberen hem van prolongatie af te houden, moet zich snel aanmelden, want bij 50 deelnemers is de Panaroma zaal van Landvast vol. Aanmelden kan op zes manieren: via het webformulier, via e-mail, via telefoon, app of sms (0616243120) en door zich op de dag zelf aan de zaal aan te melden. Dat laatste is niet zonder risico, want mocht de teller al op 50 aanmeldingen staan, dan kan men niet meer mee doen. Daarom het advies: wacht niet, meld je NU aan en zorg ervoor dat je naam op de deelnemerslijst komt te staan!!!

Kantoor Kemper

KANTOOR KEMPER: het vertrouwensadres voor de kleine ondernemer!!