PASCAL geeft visitekaartje af, RSB Grand Prix begonnen

Op zaterdagmiddag 23 september 2017 is het RSB Grand Prix seizoen 2017/2018 van start gegaan. Schaakclub PASCAL was gastheer en mocht 69 deelnemers en hun ouders en begeleiders verwelkomen bij het Ideko jeugdschaaktoernooi in het Denksportcentrum van Papendrecht. Het toernooi werd een groot succes, mede dankzij de goede organisatie en samenwerking tussen de Rotterdamse Schaakbond en Schaakclub PASCAL en de sponsoring door Ideko Interieurbouw. In totaal waren er maar liefst 18 vrijwilligers op de been, aan wie de organisatie uiteraard veel dank verschuldigd is. Op de speciale RSB Grand Prix pagina van PASCAL staan inmiddels een verslag en een aantal foto’s van het toernooi. Via die pagina vindt men ook de weg naar de Grand Prix pagina van de RSB (met de uitslagen en eindstanden) en naar de website van Tom van Bokhoven (met prachtige foto’s van het begin van het toernooi). Groepswinnaars werden Eva Stok, Joaquin Aarts, Zayd Maes, Roderick Bötticher, Pathman Ponnaiya, Alex Koro, Vinay Singh, Guillermo Diaz Heredia en Matthijs Roordink.