Even geduld a.u.b., de schaakkalender komt eraan!


Momenteel wordt er hard gewerkt aan de schaakkalender voor het komend seizoen. Nog niet alle speeldata staan vast. Zo kan altijd pas in september het competitieschema van de RSB definitief worden vastgesteld. Maar zodra dat bekend is, zetten we de kalender met alle interne en externe schaakactiviteiten online. Hierop vooruitlopend willen we er alvast drie toernooien uitlichten, want deze vinden begin september plaats en we willen natuurlijk niet dat jullie die missen! Het betreft:

  1. Op zaterdag 2 september het Open Jeugdschaakkampioenschap van Gouda;
  2. Op zaterdag 2 september het Open Schaakkampioenschap van Gouda;
  3. Op zaterdag 9 september het Late Zomertoernooi in Dordrecht. Dit is een seniorentoernooi voor de ware gezelligheidsschaker! En nog gratis ook!

En een datum die ook alvast in de agenda’s gemarkeerd kan worden is 23 september. Op die zaterdagmiddag wordt in het Denksportcentrum van Papendrecht namelijk het Ideko jeugdschaaktoernooi gespeeld. Het is de aftrap van de RSB Jeugd GrandPrix cyclus van dit seizoen en daar zijn we als PASCAL blij mee en trots op!