Meld je nu aan voor het Kemperschaaktaartentoernooi van 18 maart!


Binnenkort is het weer zo ver. De dag waar de ware schaak(en taart)liefhebbers elk jaar weer reikhalzend naar uit kijken: het Kemper schaak(taarten) toernooi! Dit jaar op zaterdag 18 maart. Natuurlijk is Landvast opnieuw de locatie waar maximaal 50 schakers elkaar in een sportieve sfeer bestrijden op de 64 velden om zo één van de schaaktaarten te bemachtigen. De winnaar mag zich bovendien een jaar lang de trotse eigenaar van de wisseltrofee noemen. Editie 2016 werd gewonnen door Aart Baas, penningmeester van de schaakbond, en de verwachting is dat hij zijn titel komt verdedigen! Wie wil proberen hem van prolongatie af te houden, moet zich snel aanmelden, want bij 50 deelnemers is de Panaroma zaal van Landvast vol. Aanmelden kan op zes manieren: via het webformulier, via e-mail, via telefoon, app of sms (0616243120) en door zich op de dag zelf aan de zaal aan te melden. Dat laatste is niet zonder risico, want mocht de teller al op 50 aanmeldingen staan, dan kan men niet meer mee doen. Daarom het advies: wacht niet, meld je NU aan en zorg ervoor dat je naam hieronder op de deelnemerslijst komt te staan!!!

Kantoor Kemper

KANTOOR KEMPER: het vertrouwensadres voor de kleine ondernemer!!

Toernooi info

  • Locatie: Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, 2951 GC Alblasserdam
  • Aard en speeltempo: 7 ronden Zwitsers, 25 minuten per persoon per partij
  • Aanvangstijdstip: 09.30 uur
  • Prijzenfonds: Taarten en een wisselbeker
  • Prijsuitreiking: circa 16.30 uur
  • Wijze van aanmelden: via de website, per e-mail of telefonisch
  • Wijze van betalen: € 9,50 (aan de zaal te voldoen)
  • Contactpersoon: Hans van den Beukel, 06 16 24 31 20, kemper@schaakclubpascal.nl
  • Bijzonderheden: Gratis lunch en voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Download hier de flyer van het Kemper schaaktaarten toernooi 2017

Deelnemers

Op de lijst hieronder staan alle spelers die zich al hebben aangemeld voor het Kemper toernooi. Doet u ook mee?