Peter wint de Beker 2


Afgelopen dinsdag is de Beker finale is gespeeld tussen Cor en Peter. Cor hield in de eerste partij goed stand tegen het gambiet spel van Peter en bleef tot in het eindspel een pion voor. Dit bleek toch onvoldoende voor winst. In de tweede partij ging Peter net iets beter met het half uur bedenktijd om en trok het initiatief naar zich toe. De partij werd daarna snel beslist op de Koningsvleugel. Peter is de verdiende winnaar van de Beker met de 2 oren geworden.


2 gedachten over “Peter wint de Beker

  • Chris Korteweg

    Gefeliciteerd Peter! Volgens mij heb jij een prima seizoen gedraaid,
    Een echte kopman!

    • Peter Kuijpers

      Dank Chris, het heeft niet tegengezeten overigens, zowel Meinte als Cor hebben me een beetje laten glippen volgens mij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.