PASCAL goede gastheer Groene Hart Cup


De kleine zaal van het Denksportcentrum zat afgelopen vrijdagavond 6 november tjokvol. PASCAL was namelijk gastheer voor maar liefst 3 poules van de Ron de Jong Groene Hart Jeugd Cup. De organisatie verliep vlekkeloos, mede dankzij de vrijwilligers Arie Speksnijder (barbediening), Jack de Ruijter, Wim de Koning, Wesley de Lange, Peter Papai, Ronald Lokker, Jaap Lip en Hans van den Beukel.

Achter de borden was het team van PASCAL minder succesvol. In poule 3A werden dit keer maar 2 bordpuntjes gesprokkeld. Karlo Poljancic verkeert momenteel in een geweldige vorm en scoorde aan de topborden een prachtige 1,5 uit 2. Ook Julian Rietveld deed een duit in het zakje door een remise partij te spelen (pat), maar in die partij had zelfs winst gezeten. Matthias, Sander, Misha en Marijn wisten dit keer geen punten te scoren. Daarvoor waren de spelers van met name CSV 1 en Klim Op 5 veel te sterk. De volgende keer (op 11 december) zal het vast en zeker weer een stuk beter gaan, omdat PASCAL dan in de minder zware poule 4 zal uitkomen.